Újpesti Önkormányzati Bölcsődék Intézményének Honlapja

  • 1

FELHÍVÁS

Értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy a 2018/2019 nevelési évre történő bölcsődei jelentkezések lezáródtak.

A gyermekek felvételéről 2018. június 15-ig hoz döntést az Intézményvezető. A felvett gyermekek névsoráról az igényelt bölcsőde vezetőjénél tudnak érdeklődni, 2018. június 15. és június 22. között. A férőhely elutasításokról az érintettek postai levél formájában értesítést kapnak.

Bölcsődei pótigény beadására 2018. július 18-án szerdán és augusztus 15-én szerdán, félfogadási időben (9:00-12:00 és 13:00-16:00 között) biztosítunk lehetőséget, a rendelkezésre álló üres férőhelyekre.

Pótigény leadásának helyszíne: Bölcsődék Központja (1041 Budapest, Lőrinc u. 35-37.)

Tájékoztatjuk Önöket, hogy ebben az időpontban csak azoknak a jelentkezését várjuk, akik 2018. október 31-ig a beszoktatást meg kívánják kezdeni.

A kérelem leadásának feltétele:

  • az egyik szülő és a gyermek lakcímkártyájának bemutatása
  • gyermek TAJ kártyájának bemutatása
  • előnyt jelet: előzetes munkáltatói igazolás (apa, anya részéről)

 

Szeretettel üdvözöljük Önöket!

Honlapunkkal azoknak az újpesti családoknak szeretnénk segítséget és tájékoztatást nyújtani, akik igénybe kívánják venni szolgáltatásainkat. Szeretnénk bemutatni Önöknek bölcsődéinket, nevelési programunkat, valamint az egyes intézményekben zajló életet. Ha elnyerte tetszésüket valamelyik intézményünk, kérjük látogassanak meg bennünket személyesen is! (Előzetes telefonos időpont-egyeztetés az adott bölcsőde vezetőjével szükséges.) Az első évek örökké tartanak! Ez a mondás jelzi, hogy az egészséget, a jólétet, az együttműködési képességet, a szociális készségeket, a tanulás és tudás képességét és vágyát erőteljesen meghatározza az élet első néhány éve, a gondozás és a nevelés minősége. Ebben az időszakban a szellemi, érzelmi és szociális készségek alapvetően kialakulnak, és a későbbiekben csak fokozott erőfeszítéssel lehet pótolni.

Központi hírek

ÉTEL-MOZGÁS-ÉLET „LEGYÜNK EGYÜTT TÖBBSZÖR!”

ÉTEL-MOZGÁS-ÉLET „LEGYÜNK EGYÜTT TÖBBSZÖR!”

2018. július 12.

ÉTEL-MOZGÁS-ÉLET „LEGYÜNK EGYÜTT TÖBBSZÖR!” RENDEZVÉNY PROGRAMJA   IDŐPONT PROGRAM   HELYSZÍN 900-925 REGISZTRÁCIÓ, MEGNYITÓK Polgármester, Intézményvezető bölcsőde teraszán 925 BEMELEGÍTŐ TORNA Tóth Tímea, fitness instructor bölcsődei terasz előtt 930 BEMELEGÍTŐ TÁNC ”PARKETT FŐNÖKEI” csoport bölcsődei terasz előtt 935 CSALÁDI FUTÁS Tóth Tímea, fitness instructor Kósa Pál sétány 1000-1400 DIETETIKUS tanácsadása Ipsicsné Popelyás Anna dietetikus konyhasátorban 1000-1100 FINOMAT EGÉSZSÉGESEN közös főzés I. menü bölcsődei terasz melletti konyhasátorban 1015-1035 KÓSA ZSOLT musical színész előadása bölcsőde teraszán 1100 CSALÁDI TORNA Tóth Tímea, fitness instructor bölcsődei terasz előtt 1115-1215 A KORAGYERMEKKORI FEJLŐDÉS tanácsadás Meilinger Annamária védőnő Vince Erika gyógypedagógus bölcsőde teraszán 12-13 FINOMAT EGÉSZSÉGESEN közös főzés II. menü bölcsődei terasz melletti konyhasátorban 1215-1315 GYERMEKORVOS tanácsadása Dr Kálmán Mihály gyermekorvos bölcsődei teraszán 1300 KÓSTOLÓ   konyhasátor előtt   A PROGRAM EGÉSZ IDEJE ALATT VÁLASZTHATÓ TEVÉKENYSÉGEK TEVÉKENYSÉG HELYSZÍN KŐFESTÉS, TERMÉNYKÉP KÉSZÍTÉS, FESTÉS, FŰZÉS, CSILLÁMTETOVÁLÁS babaház mellett GUMICUKOR VIRÁG, FAKANÁLBÁB, PAPÍRELEFÁNT KÉSZÍTÉS, LUFIHAJTOGATÁS bejárattól balra ARANYKERESŐ, HORGÁSZAT, SZENZOROS MOZGÁSFEJLESZTŐK, MOZGÁSKOTTA, HOMOKOZÁS homokozó és a pancsoló mellett MOZGÁSFEJLESZTŐ ESZKÖZÖK játékvonat előtt