Loading color scheme

Szülői tájékoztató

Tisztelt Szülők! Kedves Anyukák, Apukák!

Az Újpesti Önkormányzati Bölcsődék Bölcsődéi jelenleg három bölcsődében biztosít ügyeleti ellátást, területileg alkalmazkodva az ügyeletet biztosító óvodák ügyeleti rendjéhez.

A Hajló bölcsőde kettő, az Aradi három, a Rózsaliget 4 csoporttal várja az ügyeletet igénylő családok gyermekeit. A csoportokat a járványügyi ajánlások értelmében készítettük elő, a nevelést, gondozást szakmai tudatossággal alakítottuk a veszélyhelyzethez, a fertőzések megelőzősének, a gyermekek, szülők, és dolgozók egészségének megóvásának érdekében.

Az igények növekedésével további ügyeleti csoportok indítását készítjük elő.

A veszélyhelyzet alatt a Bölcsődék Rendkívüli zárásait megkezdtük, ennek értelmében a Labdarúgó bölcsőde három hetes rendkívüli zárása 2020.05.16-val befejeződött, amint lehet, ügyeleti ellátást biztosít az igénylők számára.

2020.05.18-tól a Pozsonyi bölcsőde, a Leiningen bölcsőde, a Lakkozó bölcsőde és a Homoktövis bölcsőde, 2020.05.25-től a Munkásotthon bölcsőde kezdi meg három hetes engedélyezett Rendkívüli zárását, annak érdekében, hogy a veszélyhelyzet feloldását követően június 08-tól, amennyiben lehet, fogadhassák a gyermekeket egész nyáron, nyári szünet nélkül.

A jelenleg ügyeletet biztosító bölcsődék is három hét rendkívüli zárásra mennek, de valamennyi bölcsődei leállás 2020.06.26-ig lezajlik.

A Rendkívüli három hetes zárások alatt a Bölcsődevezetők, illetve helyetteseik az ügyeleti igényeket fogadják, és az ügyelet megszervezésében részt vesznek.

A bölcsődék a nyár további időszakában, júliusban és augusztusban, leállás nélkül biztosítanak bölcsődei nevelést a gyermekeknek, a későbbiekben szabályozott módon.

A nyári hónapokban szeretnénk a lehető legtöbbet együtt lenni bölcsődéseinkkel, az óvodába menő gyermekeinket augusztus végén elbúcsúztatni, és átsegíteni őket az intézményváltásban.

Szabad férőhelyeken már a nyár folyamán, majd szeptember 01-től fogadjuk az új bölcsődés gyermekeket.

Köszönjük, hogy megbíznak bennünk, hogy együttműködnek a bölcsődékkel. Vigyázzunk egymásra, és a gyermekeinkre.

Valamennyi Újpesti Munkatársunk nevében,

Kocsis Ildikó Edit

Intézményvezető