Loading color scheme

Sószoba a bölcsődénkben!

2010 őszétől újabb lehetőséget kínálunk bölcsődéseinknek. A Kicsi a Bors Alapítvány valamint az önkormányzat civil alap pályázatán nyert támogatás segítségével közös céljainknak megfelelően az alapellátást, meghaladó működést biztosítva létre hoztuk a már rég tervezett sósobát.
A Sóker típusú pakisztáni Himalája sóból kialakított sótéglafal, sóhomokozó és a kristálysó ionizátorral porlasztott Himalája só, olyan klímát biztosít a szobában mely antibakteriális és antiallergén. Tiszta és stabil légkört hoz létre, növeli a negatív-ionok számát a levegőben, melyek a szervezet összes funkciójára jótékony hatással vannak. Egyben tisztítják a levegőt, semlegesítik a pozitív töltésű szennyeződéseket (apró porszemek, pollen stb.)
Az ionizátor finom kristálysó párát a levegőbe juttatja, így a só a légzés során bejut a tüdőbe, és egészen a nagyhörgőkig, és kifejti légúttisztító és nyálkahártya regeneráló hatását.
A sópára hatására a légzés könnyebbé válik és természetes antihisztamin jellegénél fogva az allergiás tüneteket is enyhíti. A sófalba épített világítás nyugtató és stresszoldó színterápiás hatású, valamint a kristály, mint ásvány, energetikai kiegyenlítő.
A kialakított sóhomokozóban a bölcsődés gyermekeink életkori sajátosságaiknak megfelelő játéktérben, játék közben gyógyulhatnak, erősíthetik immunrendszerüket és koncentrációs képességüket.
Terveink szerint szeptembertől az esős napokon minden bölcsődésünk heti két alkalommal tölthet itt gondozónőjével együtt húsz-harminc percet. Ezt az időt kellemesen játékkal, a só homokozóban kreatívan tevékenykedve, mesekönyvet nézegetve vagy firkálással, rajzolással teszik majd tartalmassá.

Budapest IV. ker. 4.sz. Bölcsőde
e-mail cím: labdarugobolcsode@ujpestibolcsik.hu
Részlegvezető: Csiffáriné Richter Erika
Cím: 1047 Bp. Labdarúgó u. 24.
Tel./Fax.: 369-1740