Tisztelt Szülők! Kedves Érdeklődők!

A "Koronavírus járvány" következtében, a személyes találkozások nélkül,  Az Újpesti Önkormányzati Bölcsődék Intézményének valamennyi bölcsődéjébe a 2020/21-es nevelési év előjegyzési rendje az alábbiak szerint módosul:

  • Az előjegyzéshez a honlapon található online felvételi kérelmet kell kitölteni
  • Felvételi kérelem leadása: május 4-21-ig
  • Felvételi kérelem leadásának módja: online kérelem leadás (A GDPR szabályok betartásával, ujpestibolcsik.hu honlapon keresztül)
Bővebben: Bölcsődei jelentkezés módosulás! 2020/2021-es nevelési évre

Tisztelt Szülők! Kedves Anyukák, Apukák!

Az Újpesti Önkormányzati Bölcsődék Bölcsődéi jelenleg három bölcsődében biztosít ügyeleti ellátást, területileg alkalmazkodva az ügyeletet biztosító óvodák ügyeleti rendjéhez.

A Hajló bölcsőde kettő, az Aradi három, a Rózsaliget 4 csoporttal várja az ügyeletet igénylő családok gyermekeit. A csoportokat a járványügyi ajánlások értelmében készítettük elő, a nevelést, gondozást szakmai tudatossággal alakítottuk a veszélyhelyzethez, a fertőzések megelőzősének, a gyermekek, szülők, és dolgozók egészségének megóvásának érdekében.

Bővebben: Szülői tájékoztató

Tisztelt ÚJPESTI Bölcsődés Szülők! Kedves Anyukák, Apukák!

A koronavírus járvány során elrendelt intézkedések miatt Önök is nagyon nehéz helyzetbe kerültek.

A 2020. március 11-én kihirdetett veszélyhelyzet értelmében az Újpesti Önkormányzati Bölcsődékben 2020. március 18-tól a gyermekek napközbeni ellátása szünetel, fenntartói döntés alapján ettől az időponttól ügyelet működik.

A 152/ 2020.(IV.27.) Korm. Rendelet értelmében az Újpesti Önkormányzati Bölcsődék Intézménye továbbiakban is - a fennálló veszélyhelyzet időszakában - ügyeleti ellátást biztosit. Az ügyeletet kiscsoportos formában szervezzük meg, az ügyeletes Hajló és Aradi bölcsődében, egy-egy csoportban 5 fő kisgyermek ellátásával.

Bővebben: Tájékoztatás a nyári zárás változásáról

A mai naptól valamennyi újpesti bölcsődés kisgyermek otthon van, Önök, a családok, a Fenntartó Újpesti Önkormányzat felelős hozzáállása és döntése értelmében! Sejtjük, hogy nem könnyű napok, vagy hetek várnak mindannyiunkra. De gyermekinkért, családjainkért, az idős szüleinkért, az egészségügyben dolgozókért, társadalmunkért meg kell tennünk mindent amire képesek lehetünk. Dolgozóink fertőtlenítették a bölcsődék tárgyi környezetét, bölcsődevezetőink folyamatosan kapcsolatot tartanak a lehetséges csatornákon a dolgozókkal, családokkal felelősen gondoskodnak arról, hogy amint ismét fogadhatjuk a gyermekeket biztonságos, egészséges tárgyi és személyi feltételeket nyújthassunk számukra.

Mindannyiunk érdekében kérjük MARADJANAK OTTHON!

Valamennyi bölcsődét érintő információt azonnal, és folyamatosan közzéteszünk!

Vigyázzunk egészségükre, gyermekeik, családjaink egészségére!

Újpesti Bölcsődék valamennyi munkatársa nevében:

Kocsis Ildikó Intézményvezető

Időpont foglalás

Központi elérhetőségeink

Újpesti Önkormányzati Bölcsődék Intézménye Bölcsődék Központja:

  • 1041. Budapest, Lőrinc utca 35-37.
  • +36-1-380-4488
  • titkarsag@ujpestibolcsik.hu
  • www.ujpestibolcsik.hu
  • Intézményvezető: Kocsis Ildikó Edit

A félfogadás rendje szerda 9-16 óra között

Figyelem!

A honlapunkon megjelenő képeket a szülők írásos hozzájárulásával tesszük közzé!

Scroll to top